ERU Portieverpakkingen

Met onze ERU Portieverpakkingen bied je op jouw buffet of broodserveerwagen volop variatie. Met het brede assortiment kun je je gasten regelmatig verrassen met nieuwe smaken. Door de roomzachte structuur smeren de kazen makkelijk en daarom zijn ze ideaal voor op een vers broodje of op een cracker.

Vraag gratis ERU sample aan

Ben je geïnspireerd door de mogelijkheden van onze ERU kazen? En wil je ervaren wat onze kazen jou te bieden hebben? Neem contact met ons op en vraag direct een gratis sample aan.

Vraag gratis sample aan

Vraag gratis ERU sample aan

Ben je geïnspireerd door de mogelijkheden van onze ERU kazen? En wil je ervaren wat onze kazen jou te bieden hebben? Neem contact met ons op en vraag direct een gratis sample aan.

Vraag gratis sample aan
Verhalen uit de praktijk
Verhalen uit de praktijk

Het personeelsrestaurant van provinciehuis Zuid-Holland biedt variatie op het buffet met ERU Portieverpakkingen

Bekijk verhaal

Zo gemakkelijk werk je met ERU Portieverpakkingen

ERU Portieverpakkingen zijn er in zeven verschillende smaken: ERU Goudkuipje, ERU Balans, ERU Prestige, ERU BioGouda, ERU Chèvre doux, ERU Crème de Brie en ERU Crème au Bleu. Ze zijn verpakt in handige eenpersoonsporties van 15 gram wat bijdraagt aan een hygiënische en verzorgde presentatie op het buffet of de broodserveerwagen.

ERU kazen bieden een volle, romige smaak en komen daardoor iedere eter tegemoet. Daarnaast zijn ERU kazen flexibel en zacht, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen. Liefhebbers van extra gerijpte kaas kunnen daardoor met ERU Prestige genieten van een meer dan 24 maanden gerijpte kaas. Met de magere ERU Balans kun jij eenvoudig inspelen op speciale voedingsbehoeften als minder calorie- en vetrijk eten.

Daarom werken foodprofessionals met ERU Portieverpakkingen

ERU Portieverpakkingen zijn bij uitstek geschikt voor het hygiënisch aanbieden van een uitgebreid assortiment smeerkazen in de horeca, het personeelsrestaurant en in de zorg. In hotels en B&B’s zijn ERU Portieverpakkingen een onmisbaar onderdeel van het ontbijt- en lunchbuffet en mogen ze niet ontbreken op de broodserveerwagen. Op plaatsen waar zorg geboden wordt, zoals in ziekenhuizen, verpleeghuizen en zorgcentra, vormen ERU Portieverpakkingen op buffetten en broodserveerwagens het ideale beleg. ERU kazen zijn flexibel en zacht, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen. Door de volle smaak zijn ze zeer geschikt voor de zorggast met verminderde smaak of eetlust.

In het personeelsrestaurant is het bieden van een breed assortiment smaken en afwisseling belangrijk voor een positieve gastervaring en herhaalbezoek. Met de brede range aan smaken kun jij met ERU Portieverpakkingen elke dag verrassen en het verschil maken. Lees hier waarom food- en zorgprofessionals kiezen voor ERU Portieverpakkingen.

Bekijk ook onze andere productcategorieën