ERU Cheese Spreads

Onze ERU Cheese Spreads zijn vol van smaak en roomzacht van structuur. De makkelijk toepasbare kaasspreads verwerk je eenvoudig op een sandwich, op loaded fries, in een tosti, in een gerecht of je gebruikt de spreads als basis voor een heerlijke saus. Met de acht verschillende smaakvarianten geef je gerechten in een handomdraai een heerlijke smaak en verras je jouw gasten.

Vraag gratis ERU sample aan

Ben je geïnspireerd door de mogelijkheden van onze ERU kazen? En wil je ervaren wat onze kazen jou te bieden hebben? Neem contact met ons op en vraag direct een gratis sample aan.

Vraag gratis sample aan

Vraag gratis ERU sample aan

Ben je geïnspireerd door de mogelijkheden van onze ERU kazen? En wil je ervaren wat onze kazen jou te bieden hebben? Neem contact met ons op en vraag direct een gratis sample aan.

Vraag gratis sample aan
Verhalen uit de praktijk
Verhalen uit de praktijk

Chef-kok Remco Marinus werkt met de smeerbare kazen van ERU op verschillende locaties bij De Bonte Wever

Bekijk verhaal

Zo gemakkelijk werk je met ERU Cheese Spreads in de keuken

Onze roomzachte ERU Cheese Spreads zijn er in acht heerlijke smaken: Gouda, Gouda Light, Gouda Extra Aged, BioGouda, Bleu, Brie, Chèvre en Parmesan. Ze worden gemaakt van de allerbeste kwaliteit kazen, zoals Goudse, Roquefort A.O.P. en Parmigiano Reggiano. ERU Cheese Spreads zijn flexibel en zacht, waardoor ze ook ideaal zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen. En met ERU Cheese Spread Gouda Light kun jij eenvoudig inspelen op voedingsbehoeften als zout- en vetreductie.

Onze ERU Cheese Spreads zijn constant van kwaliteit, waardoor je er eenvoudig op vaste receptuur sauzen van kan maken of kan verwerken in gerechten of soepen. De flexibele consistentie blijft ook na terugkoelen behouden, waardoor je altijd een smaakvolle presentatie in de koeling hebt. Alle varianten zijn verpakt in een handige hersluitbare grootverbruikverpakking van 1 kilogram.

Laat je inspireren door recepturen en andere foodprofessionals

Met ERU Cheese Spreads geef je gerechten een heerlijke, volle smaak. De spreads zijn de ideale basis én topping op broodjes, tosti’s, panini’s en wraps. Verwerk ze in soepen, sauzen, stamppotten, ovenschotels, pasta’s en risotto’s voor een volle, romige touch. Je omelet krijgt een upgrade met ERU Cheese Spread Gouda en verse kruiden. Serveer bij vlees of gevogelte eens een peper-kaassaus van ERU Cheese Spread Gouda. Overtref de verwachtingen van je gasten en geef jouw rucolastamppot of
croque monsieur een krachtige smaak met ERU Cheese Spread Gouda Extra Aged. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat je inspireren en bekijk alle recepturen en hoe andere foodprofessionals ERU kazen verwerken in hun gerechten.

Bekijk ook onze andere productcategorieën