Het personeelsrestaurant van provinciehuis Zuid-Holland biedt variatie op het buffet met ERU Portieverpakkingen

Andre Mounier, chef-kok in het personeelsrestaurant van het Provinciehuis Zuid-Holland, is verantwoordelijk voor de menukaart van het restaurant. “Voordat Corona in ons leven was, lunchten hier dagelijks tussen de 550 en 650 mensen. Elke werkdag hadden we te maken met een gigantische piek. Om 14:00 uur leek het dan net of er een olifant door een porseleinen kast was gelopen’’, aldus de heer Mounier.

De heer Mounier vervolgt: “We zijn langzaam weer aan het opstarten en het aantal gasten dat we dagelijks verwelkomen in ons restaurant zal in de toekomst minder zijn dan voorheen. Dat neemt niet weg dat we onze gasten weer zo’n gevarieerd mogelijk buffet aan willen bieden. Ook hygiëne speelt in de toekomst een nog grotere rol op het buffet. Zo willen we naast ERU Portieverpakkingen bijvoorbeeld ook onze desserts mono gaan verpakken.’’

“Om 14:00 uur leek het dan net of er een olifant door een porseleinen kast was gelopen.”

“De afgelopen jaren hebben wij alle varianten van ERU Portieverpakkingen op ons buffet gepresenteerd. Doordat we meerdere 15 gram ERU Portieverpakkingen aanbieden, geven we de gast keuze en variatie. We kijken graag naar duurzame en lokale mogelijkheden en ook vinden we innovatie een belangrijke pijler. Bij elk onderdeel van het buffet kijken we hoe we het beste assortiment kunnen bieden: van broodjes tot desserts en van frituur tot vegetarisch”, aldus de heer Mounier.


De heer Mounier vertelt verder: “Naast het lunchbuffet verzorgen we ook maaltijden. We hebben veel personeel dat ’s avonds doorwerkt of vergadert. Met het hybride werken wordt dit alleen maar meer, dus hier komt ook meer focus op in het personeelsrestaurant. Wellicht dat we in de toekomst ook met de ERU Cheese Spreads gaan werken, omdat deze ook geschikt zijn voor het bereiden van heerlijke maaltijden”.

Inspireer andere foodprofessionals en deel jouw verhaal!

Heb je na het lezen van de verhalen uit de praktijk ook een verhaal over het bereiden van een gerecht met onze kaas? Of etaleer je onze kazen op jouw buffet? Bied je dynamiek in jouw winkel met onze kazen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij horen graag jouw verhaal zodat we nog meer andere foodprofessionals kunnen inspireren.

Neem contact op