Cheesy lunch classics

Een lunchkaart zonder klassieke gerechten en huisgemaakte lekkernijen is incompleet. Met onze kwaliteitskazen kan je de klassiekers op jouw menu verrijken en de specialiteiten van jouw restaurant een unieke twist geven. Benieuwd? Hieronder vind je verschillende unieke klassiekers met de toevoeging van één van onze smaakvolle kazen. Welk gerecht zou jij graag een kazige touch willen geven?

Tuna melt

Een Amerikaanse uitvinding, maar inmiddels ook hier een echte klassieker op de kaart. Bereid dit heerlijke warme broodje met huisgemaakte tonijnsalade en gesmolten plakken cheddar. Garneer de tuna melt met wat verse salade en jouw lunchgerecht is klaar om uit te serveren. Probeer ook de spicy melt met gegrilde groenten en ERU Slices Sambal voor een pittige twist.

Bekijk recept
Tuna melt

Tosti beenham

Een tosti of een croque monsieur, is er in ontelbaar veel varianten, maar de klassieker onder de tosti’s is toch wel de tosti met ham en kaas. Verras jouw gasten met deze tosti met vers gesneden beenham en extra gerijpte Goudse kaas. Dit maakt jouw classic tosti krachtig van smaak. Op zoek naar een tosti met pit? Beleg het brood met rul gehakt, tomatensaus en ERU Slices Sambal.

Bekijk recept
Tosti beenham

Hamkaas omelet

Kies je ingrediënten en bereid eenvoudig smaakvolle omeletten voor jouw gasten. Wij kiezen voor de Goudse kaasspread en plakjes ham. Een klassieker die je afmaakt met vers gesneden bieslook. Leuk om uit te serveren in kleine gietijzeren pannetjes. Liever een vegetarische omelet op de kaart? Bereid deze rijkgevulde kaasomelet met courgette en lente-ui.

Bekijk recept
Omelet ham kaas
BLT sandwich

Cheeseburger

Wat is jouw lunchkaart zonder een goede burger erop? Deze classic doublecheeseburger laat jouw gasten dubbel genieten. Uiteraard ook te maken met vegetarisch gehakt of met een vega burger. Liever geen klassieke burger op de kaart? Probeer dan eens onze tropical burger met perzik en brie.

Bekijk recept
Cheeseburger

Klassieker van het huis

Met de kazen van ERU geef je gerechten gemakkelijk een eigen twist. Zo maak je van bekende gerechten in een handomdraai een onderscheidende klassieker van het huis. Denk bijvoorbeeld aan een Zeeuwse burger met mosselen of Zeeuws spek of een Amsterdamse burger met Amsterdamse uitjes.

Ontdek ons assortiment