Creëer de lekkerste borrelplank met ERU!

Ontdek de veelzijdigheid van ERU Cheese Spreads en creëer een onweerstaanbare rijkelijk gevulde borrelplank. Met de kazen van ERU voeg je verscheidenheid toe aan iedere borrelgelegenheid. Met maar liefst acht verschillende kazen is er voor elk thema op je borrelplank een bijpassende variant. Voeg bijvoorbeeld een kaasdip toe met ERU Cheese Spread with Parmesan voor een authentieke Italiaanse touch. Combineer met friszoete druiven, plakjes Italiaanse vleeswaren en smaakvolle olijven voor een complete Italiaanse borrel ervaring.

Borrelplank ‘Bella Italia’

Stel je voor: jouw gasten zitten heerlijk in het zonnetje te borrelen met een Italiaanse borrelplank. De ambachtelijke kazen, verse olijven en verrukkelijke prosciutto zorgen voor een smaakvolle combinatie. Door deze authentieke smaken breng jij ‘la dolce vita’ naar Nederlandse bodem en genieten jouw gasten van een heerlijke borrel.

Bekijk recept
bella italia

Borrelplank ‘Mediterraans genot’

Verrijk de borrelervaring van jouw gasten met een verrassende twist: een uitgebreide mediterrane borrelplank. De vers gebrande nootjes, zoete tomaatjes, heerlijke geitenkaas met verse kruiden en hummus maken deze mediterrane mezze helemaal compleet.

Bekijk recept
mediterraanse borrelplank

Borrelplank ‘Fiesta Mexicana’

Laat jouw gasten kennismaken met de levendige en pittige smaken van Mexico met deze Mexicaanse borrelplank. De verse guacamole, geurige salsa en verschillende pepers zorgen voor een kleurrijk geheel. Maak de borrelplank compleet met onze romige Goudse kaas met fijne stukjes milde rode peper waar je gasten hun knapperige tortillachips makkelijk in dippen.

Bekijk recept

Borrelplank ‘Délicieux de France’

Serveer jouw gasten deze Franse borrelplank vol verrassende lekkernijen. Van heerlijke smeerbare brie met verse tijmkruiden en knapperige toastjes tot smaakvolle druiven en een verse baguette. Breng met deze heerlijke combinaties de Franse smaken samen op jouw borrelplank. Joie de vivre!

Bekijk recept

Borrelplank ‘Hollandse gezelligheid’

Verras jouw gasten met een uitgebreide Hollandse borrelplank. Serveer naast een variëteit aan worst, ook onze heerlijke smeerbare oude kaas. De kaas is perfect als dip voor een krokante bitterbal of als topping op een knapperig toastje.

Bekijk recept

Borrelplank ‘Flavors of Asia’

Wakker de smaakpapillen van jouw gasten aan met deze Aziatische borrelplank vol lekkernijen. De kleurrijke sushirolletjes, verse springrolls en Edamame boontjes zorgen voor een verrassende borrel ervaring. De kaasdip van ERU Cheese Spread Light en wasabi combineert heerlijk met de lekkernijen op deze borrelplank.

Bekijk recept
Ontdek ons assortiment