7x de lekkerste stamppot recepten voor op jouw menukaart!

Verrijk jouw menukaart met winterse kost: stamppotten! Met dit traditionele Hollandse gerecht warmen jouw gasten op tijdens de koude dagen. De variatie aan stamppotten is eindeloos, wij bieden je alvast inspiratie voor komend stamppot-seizoen.

Andijviestamppot met spekjes

Een winterse klassieker: andijviestamppot met knapperige spekjes. Deze stamppot met biologische kaas is niet alleen vol en romig van smaak, maar het geheel kleurt ook mooi bij elkaar. Tip: maak deze klassieker vegetarisch door er vegetarische spekjes aan toe te voegen.

Bekijk recept
Andijviestamppot

Preistamppot met hamblokjes

Deze snel te bereiden stamppot maak je krachtig van smaak door de toevoeging van ERU Cheese Spread Gouda Extra Aged. Een gerecht dat bij jouw gasten zeker in de smaak valt!

Bekijk recept
preistamppot

Klassieke boerenkoolstamppot

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Deze klassieke boerenkoolstamppot hoort thuis op jouw menukaart. Deze stamppot heeft een volle, romige basis door de toevoeging van ERU Cheese Spread Gouda. Tip: serveer ook als vegetarische variant.-

Bekijk recept
boerenkool stamppot

Rode kool stamppot met appel, walnoten en brie

Zet een kleurrijke stamppot bij jouw gasten op tafel met de rode kool stamppot met appel, walnoten en brie. De combinatie van friszoete appel en romige brie maakt deze stamppot vol van smaak.

Bekijk recept
rode kool stamppot

Rucolastamppot met rundergehaktballetjes

Met deze stamppot verras je jouw gasten gegarandeerd. De rucola geeft een pittige bite, terwijl de extra gerijpte kaas zorgt voor de volle, krachtige smaak.

Bekijk recept
Rucolastamppot

Spruitjesstamppot met appel en blauwe kaas

De combinatie van appel en blauwe kaas geeft deze oer-Hollandse stamppot een verrassende twist. Deze stamppot is een mooie, verassende toevoeging aan jouw menukaart.

Bekijk recept
spruitjesstamppot
rode bieten stamppot

De basis

Heb jij zelf een heerlijke stamppotvariant in gedachten om te bereiden voor jouw gasten? Neem dan deze kaaspuree als smaakvolle basis voor jouw stamppot.

Ontdek ons assortiment