Rudy Lodts werkt al langer dan 20 jaar met de kazen van ERU

Rudy Lodts, eigenaar van Slagerij Lodts, heeft een veelzijdige slagerij in Langdorp. “We bieden naast een uitgebreid vleesassortiment een klein aanbod aan andere verse producten. Je kan dan denken aan groenten, kaas, koffie en bijvoorbeeld jam. Soms vraagt de klant om een lekkere mayonaise en dan kunnen we dat bij een stukje vlees ook aanbieden”, aldus de heer Lodts.

Naast de vier ERU Specialiteitskazen heeft de heer Lodts ook ERU Goudkuipje Naturel en ERU Goudkuipje Sambal in de koelvitrine liggen. “De naturel en sambal variant hebben we al langer dan 20 jaar in ons assortiment. Deze producten vertegenwoordigen een vaste waarde voor onze klant. Sinds 2 jaar hebben we uitgebreid met ERU Specialiteitskazen. Deze vallen bij onze klanten ook goed in de smaak”, aldus de heer Lodts.

“De naturel en sambal variant van ERU hebben we al langer dan 20 jaar in ons assortiment.”

Af en toe verwerkt de heer Lodts ook ERU Cheese Spreads door zijn salades. De heer Lodts vertelt verder: “De ERU Cheese Spreads zijn een mooie basis voor de salades die wij maken. Met de kaasspreads van ERU brengen wij een smaakvolle toevoeging aan onze salades en dit maakt het geheel ook lekker smeuïg.”

Inspireer andere foodprofessionals en deel jouw verhaal!

Heb je na het lezen van de verhalen uit de praktijk ook een verhaal over het bereiden van een gerecht met onze kaas? Of etaleer je onze kazen op jouw buffet? Bied je dynamiek in jouw winkel met onze kazen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij horen graag jouw verhaal zodat we nog meer andere foodprofessionals kunnen inspireren.

Neem contact op