Ontbijt kok Sandra vanden Kieboom serveert ERU Portieverpakkingen op het ontbijtbuffet van Van der Valk

Sandra vanden Kieboom is ontbijt kok bij Van der Valk in Deventer. Sinds begin 2021 is het splinternieuwe hotel van Van der Valk geopend in Deventer. Van der Valk is een groot familiebedrijf in Nederland en heeft daarnaast ook vestigingen in het buitenland. Van der Valk Deventer is het eerste energie neutrale en aardgas loze Valk hotel en ligt aan een bosrijk gebied.

“In het hotel beschikken we over 140 kamers. ’s Ochtends tijdens het ontbijt kunnen er dus circa 300 mensen verschijnen die allemaal van een vers ontbijt komen genieten. Wij zorgen ervoor dat het uitgebreide ontbijtbuffet tijdig klaar staat en alles wordt aangevuld totdat iedereen is uit gegeten”, aldus mevrouw vanden Kieboom.

“Met de ERU portieverpakkingen kunnen gasten steeds opnieuw verrast worden met verschillende smaakvarianten.”

Mevrouw vanden Kieboom vervolgt: “Gasten kunnen terecht voor een lekker kopje koffie of thee, melk en verschillende fruitsappen. Een ruime keuze uit vers afgebakken brood met allerlei beleg, maar ook yoghurtjes en fruitsalades. Ook bieden wij de gast verschillende handige portieverpakkingen aan, waaronder die van ERU.”

“Met de ERU portieverpakkingen kunnen gasten steeds opnieuw verrast worden met verschillende smaakvarianten. Wanneer mensen van huis zijn en Van der Valk bezoeken, zijn ze op zoek naar luxe en variatie. Ook speelt hygiëne een belangrijk rol op het ontbijtbuffet en daar bieden de ERU portieverpakkingen een uitkomst”, aldus mevrouw vanden Kieboom.

Inspireer andere foodprofessionals en deel jouw verhaal!

Heb je na het lezen van de verhalen uit de praktijk ook een verhaal over het bereiden van een gerecht met onze kaas? Of etaleer je onze kazen op jouw buffet? Bied je dynamiek in jouw winkel met onze kazen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij horen graag jouw verhaal zodat we nog meer andere foodprofessionals kunnen inspireren.

Neem contact op