Meesterslager Hans de Goeij verkoopt en experimenteert in zijn slagerij met verschillende kazen van ERU

Hans de Goeij, branche erkende meesterslager, heeft een prachtige slagerij die sinds 1957 bestaat. Vanuit zijn zaak in Vianen verkoopt hij (h)eerlijke stukken vlees, verse vleeswaren en worst uit eigen worstmakerij. Naast vlees biedt hij zijn klanten ook een uitgebreid assortiment aan kant en klare maaltijden, belegde broodjes en kazen. In de zaak bevindt zich ook een verse groente- en fruitafdeling.

“Natuurlijk wil je winnen, maar veel belangrijker is het nog om ook andere slagers uit te dagen en samen tot een hoger niveau te komen.”

Vernieuwing en ontwikkeling in het slagersvak trekt deze slager enorm. “Er wordt bij ons vaak iets nieuws bedacht en dit gaan we dan testen en verbeteren. Wij doen regelmatig mee met vakwedstrijden in de slagersbranche die worden georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers. Natuurlijk wil je winnen, maar veel belangrijker is het nog om ook andere slagers uit te dagen en samen tot een hoger niveau te komen”, aldus Hans de Goeij

 

In de slagerij van Hans de Goeij werkt circa 20 man personeel. Twee jongens zijn in opleiding tot slager. Zij worden door meesterslager de Goeij getriggerd om innoverend te werken. Hans de Goeij vervolgt: “Naast het verkopen van ERU Specialiteitskazen kan je met de kazen van ERU ook goed experimenteren. Kaas in vlees verwerken is niet altijd makkelijk, omdat je rekening moeten houden met het vochtgehalte van het vlees. Als het lukt om tot het juiste receptuur te komen, dan heb je een heerlijk uniek stukje vlees met kaas.”

“Klanten zijn altijd op zoek naar vernieuwing. Wanneer we een weekspecial in de winkel hebben liggen, koopt men het zelfs zonder te vragen wat het nu eigenlijk is. Zo doet de Italiaanse cordon bleu met ERU Cheese Spread with Parmesan het bijvoorbeeld erg goed. Ook maken we lekkere BBQ worsten met ERU Slices Cheddar Naturel, in het deeg van het vlees mengen we fijn gesneden plakjes cheddar”, aldus Hans de Goeij.

Inspireer andere foodprofessionals en deel jouw verhaal!

Heb je na het lezen van de verhalen uit de praktijk ook een verhaal over het bereiden van een gerecht met onze kaas? Of etaleer je onze kazen op jouw buffet? Bied je dynamiek in jouw winkel met onze kazen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij horen graag jouw verhaal zodat we nog meer andere foodprofessionals kunnen inspireren.

Neem contact op