Eigenares Barbara Brouwer van De Èchte Groenteman creëert de lekkerste specialiteiten met de kazen van ERU

Barbara Brouwer, eigenares van De Èchte Groenteman in Wormer heeft al ruim 12,5 jaar haar eigen groentezaak. “Ik heb deze zaak overgenomen van mijn ouders, het vak is mij dus met de paplepel ingegoten. Vroeger zag ik mijzelf niet in de zaak van mijn ouders staan, maar die gedachte is omgeslagen. Nu sta ik, samen met mijn man, 6 dagen per week met veel plezier in de winkel”, aldus mevrouw Brouwer.

Wie dacht dat alleen bakkers vroeg begonnen heeft het mis. Om 08:00 uur ontvangen ze de eerste klanten, daarvoor worden in de vroege uurtjes de voorbereidingen getroffen. De ‘groenteboer’ is door de jaren heen namelijk flink veranderd. Uiteraard kan je er terecht voor 5 ons verse sperziebonen en heerlijke aardbeien, maar daarnaast staat de toonbank vol met heerlijke maaltijden.

 

“Graag wil ik ook nog experimenteren met de ERU Cheese Spreads in mijn zelfgemaakte gehaktballen.”

“Onze klanten kunnen zelf kiezen hoe ze deze maaltijd thuis opwarmen. We zorgen voor veel afwisseling, maar natuurlijk heb je ook klanten die altijd voor hun lievelingsgerecht terug komen. In salades gebruiken we de ERU Cheese Spreads. Je kunt afwisselen met de verschillende varianten die er zijn en de kaas geeft een krachtige smaak aan de salades”, aldus mevrouw Brouwer.

Mevrouw Brouwer vervolgt: “Ook stamppotten zijn heerlijk op smaak te brengen met deze kaasspreads. Graag wil ik ook nog experimenteren met de ERU Cheese Spreads in mijn zelfgemaakte gehaktballen”. In de zaak van mevrouw Brouwer word je met veel enthousiasme ontvangen en iedere keer verrast door de kleurrijke gerechten die in de toonbank liggen.

Inspireer andere foodprofessionals en deel jouw verhaal!

Heb je na het lezen van de verhalen uit de praktijk ook een verhaal over het bereiden van een gerecht met onze kaas? Of etaleer je onze kazen op jouw buffet? Bied je dynamiek in jouw winkel met onze kazen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij horen graag jouw verhaal zodat we nog meer andere foodprofessionals kunnen inspireren.

Neem contact op