Eigenaar Kees Blok verkoopt tientallen speciaalkazen waaronder de Specialiteitskazen van ERU

Kees Blok, eigenaar van KAASBEST in Zwijndrecht, heeft sinds 1988 zijn eigen kaasspeciaalzaak. Kees Blok is als boerenzoon opgegroeid in de polder van de Alblasserwaard. “Het begon met de verkoop van boerenkaas, maar al snel groeide het uit tot een kaasspeciaalzaak met tientallen speciaalkazen”, aldus de heer Blok.

“De winkel is 6 dagen per week geopend. Op zaterdag is het zo druk dat we met 5 man personeel in de winkel staan. In de winkel staan we een grote vaste klantenkring met een glimlach te woord. Een stukje kaas proeven mag daar vaak niet bij ontbreken”, aldus de heer Blok.

De heer Blok vervolgt: “Naast een toonbank vol Hollandse en buitenlandse kazen verkoop ik ook wijnen, Belgische bonbons, noten(mixen), stroopwafels en andere streekproducten. We hebben alles in huis om leuke cadeaupakketten te maken. Naast dat we ERU Specialiteitskazen rechtstreeks uit de toonbank verkopen, verpakken we deze kazen ook in cadeaupakketten. ERU à la Truffe is bij ons de echte hardloper.’’

“ERU à la Truffe is bij ons de echte hardloper.’’

Bij Kees Blok valt het mes altijd op de goede plek. Hij heeft namelijk al meerdere keren een prijs gewonnen voor het perfect afsnijden van een kilo kaas. Kees Blok is een man met passie voor zijn vak. “Naast het verkopen van kaas vind ik het ook belangrijk dat we de tijd nemen om met de mensen te praten. Hiervoor heb ik ook een speciaal kerkbankje in de winkel gezet’’, aldus de heer Blok.

Inspireer andere foodprofessionals en deel jouw verhaal!

Heb je na het lezen van de verhalen uit de praktijk ook een verhaal over het bereiden van een gerecht met onze kaas? Of etaleer je onze kazen op jouw buffet? Bied je dynamiek in jouw winkel met onze kazen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij horen graag jouw verhaal zodat we nog meer andere foodprofessionals kunnen inspireren.

Neem contact op