Eigenaar Hans Beentjes van lunchroom Sea Cottage maakt de lekkerste broodjes met ERU Slices Cheddar

Hans Beentjes, eigenaar van lunchroom Sea Cottage in Haarlem, runt al 24 jaar zijn eigen zaak. “Sea Cottage is door de jaren heen uitgegroeid tot een sfeervolle lunchroom. Boven de lunchroom is er een klein restaurant voor groepsevenementen en hoogwaardige catering voor evenementen op locatie. In de lunchroom hebben we een uitgebreide menukaart met allerlei soorten broodjes, salades, snacks en vis”, aldus Hans Beentjes.

Hans Beentjes werkt 7 dagen in de week. Op zaterdag is de lunchroom gesloten, maar dan doet hij zijn bestellingen en de (voor)bereidingen voor eventuele partijen. “Ik zie mijn werk gelukkig niet als werk, want dan duren de dagen lang hoor”, aldus de Hans Beentjes. Dit straalt er ook zeker van af wanneer je Hans Beentjes ontmoet.

“Deze zaak is in eerste instantie begonnen met het verkopen van vis. Al snel leek het mij een goed idee om ook andere dingen te gaan verkopen, niet iedereen houdt nu eenmaal van vis. Op onze burgers gebruiken wij de plakjes cheddar kaas van ERU. Deze smelten makkelijk en snel en geven net dat beetje extra aan de burger”, aldus Hans Beentjes.

“Op onze burgers gebruiken wij de plakjes cheddar kaas van ERU. Deze smelten makkelijk en snel en geven net dat beetje extra aan de burger.”

Hans Beentjes vervolgt: “Naast burgers hebben we ons eigen broodje bal met ERU Slices Cheddar Naturel of een variant met kippendijen. Alvorens het broodje wordt geserveerd worden de plakjes cheddar kaas met een brander warm gemaakt. Wanneer we voor partijen in grote aantallen burgers maken, gebruiken we de ERU Cheese Spreads. Dit levert vaak blij verraste gezichten op.’’

Inspireer andere foodprofessionals en deel jouw verhaal!

Heb je na het lezen van de verhalen uit de praktijk ook een verhaal over het bereiden van een gerecht met onze kaas? Of etaleer je onze kazen op jouw buffet? Bied je dynamiek in jouw winkel met onze kazen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij horen graag jouw verhaal zodat we nog meer andere foodprofessionals kunnen inspireren.

Neem contact op